cloud

Menu

Gezonde voeding is een prioriteit

Afwisselende gerechten met groenten en fruit

Gezonde voeding is een prioriteit. De kwaliteitsbewaking van de maaltijden verloopt volgens de HCCP normen.
Alle internen nemen een lunchpakket mee naar school en eten 's avonds een warme maaltijd op het internaat. Op woensdagnamiddag eten alle internen een warme maaltijd op internaat. De allergenen kunnen steeds nagevraagd worden bij de kok of de beheerder! De menu hangt op verschillende plaatsen in het gebouw uit. Voedselallergieën moeten steeds bij de start van het verblijf doorgegeven worden aan de directie van het internaat!

Het ontbijt en het avondmaal worden bereid in eigen keuken. Wij zorgen voor afwisselende gerechten met veel groenten en fruit. De internen krijgen via de internenraad ook inspraak in de opmaak van de menu.
’s Morgens staat altijd een ontbijtbuffet klaar. De internen kunnen dan ook uit een ruim assortiment kiezen om het lunchpakket samen te stellen. Iedereen brengt een brooddoos en drinkfles mee. Deze kan aan de waterdispenser opgevuld worden.
Ook met de vegetariërs of moslimcultuur wordt rekening gehouden.

Na schooltijd bieden we de internen een gezond tussendoortje aan in de vorm van fruit of een melkproduct.

Week van 10 juni 2024

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag

spaghetti bolognaise

kippendonut, rode kool; gebakken aardappelen pita in een broodje met verse looksaus en rauwkost vol au vent met frieten

Week van 17 juni 2024 
 

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag

tikka masala met rijst

hamburger met aardappelgratin en rauwkost kipfilet, erwtjes en worteltjes, natuuraardappelen lamsballetjes in de tomatensaus, couscous