Menu

Gezonde voeding is een prioriteit. De kwaliteitsbewaking van de maaltijden verloopt volgens de HCCP normen.
Het middagmaal op woensdagnamiddag wordt bereid volgens het koude-lijn systeem en aangekocht bij Agape, cateringbedrijf. De kinderen van het basisonderwijs eten 's middags een warme maaltijd op hun school.De allergenen worden steeds vermeld op de menu! Deze hangt op verschillende plaatsen in het gebouw uit. Voedselallergiën moeten steeds bij de start van het verblijf doorgegeven worden aan de directie van het internaat!


 

Het ontbijt en het avondmaal worden bereid in eigen keuken. Wij zorgen voor afwisselende gerechten met veel groenten en fruit.
’s Morgens staat altijd een ontbijtbuffet klaar. De internen van het secundair onderwijs maken dan ook hun lunchpakket klaar.
Ook met de vegetariërs of moslimcultuur wordt rekening gehouden.

Als de kinderen toekomen van school krijgen zij een stuk fruit of een melkproduct.

 

 

 

 

Week van 16 april

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag

vol-au-vent, aardappelen

lasagne

balletjes in tomatensaus, kroketten, rauwkost

kalkoengebraad, boontjes aardappelen
 

 

Week van 23 april

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag

kipfilet, erwten en wortelen, aardappelen

macaroni hesp- en kaassaus

puree, Luikse
balletjes

goulash of kip Bombay, rijst