Menu

Gezonde voeding is een prioriteit. De kwaliteitsbewaking van de maaltijden verloopt volgens de HCCP normen.
Het middagmaal op woensdagnamiddag wordt bereid volgens het koude-lijn systeem en aangekocht bij Agape, cateringbedrijf. De kinderen van het basisonderwijs eten 's middags een warme maaltijd op hun school.De allergenen worden steeds vermeld op de menu! Deze hangt op verschillende plaatsen in het gebouw uit. Voedselallergiën moeten steeds bij de start van het verblijf doorgegeven worden aan de directie van het internaat!


 

Het ontbijt en het avondmaal worden bereid in eigen keuken. Wij zorgen voor afwisselende gerechten met veel groenten en fruit.
’s Morgens staat altijd een ontbijtbuffet klaar. De internen van het secundair onderwijs maken dan ook hun lunchpakket klaar.
Ook met de vegetariërs of moslimcultuur wordt rekening gehouden.

Als de kinderen toekomen van school krijgen zij een stuk fruit of een melkproduct.

 

 

 

 

Week van 15 oktober

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag

kipfilet, boontjes, aardappelen

surprise aardappelen, bloemkool

kipdonut, frietjes, rauwkost

tagliatelle Provençaal
 

 

Week van 22 oktober

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag

gepaneerde visfilet, stamppot van prei en venkel

spaghetti Bolognaise

kalkoenballetjes, tomatensaus, kroketten

gevogelte
chipolata, bloemkool, aardappelen